Pastilla (Moroccan “Pigeon” Pie) / Moroccan Basteeya by Johanna

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

Pastilla (Moroccan “Pigeon” Pie) / Moroccan Basteeya by Johanna

Message par Posteur-Cuisine Marocaine le Mar 28 Aoû - 6:19



This recipe has been on my bucket list since January 1, when I set out to try to make new things. However, the true inspiration came about a year ago during a day in Tangier, walking the narrow streets of the Casbah with the one and only Mustapha (“Mr. Coca Cola” because like Coca Cola, his face is recognized all over the world).

Read more....
Lire la suite....
http://johannaelsemore.com/2012/05/23/rockin-the-casbah-with-a-moroccan-pigeon-pie/

Posteur-Cuisine Marocaine
Hey! soyez sympa, je viens de m'inscrire!
Hey! soyez sympa, je viens de m'inscrire!

Féminin
Nombre de messages : 353
Date d'inscription : 26/11/2007

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum